Nominate Norway´s Best Shopping Center 2016

The search for Norway’s Best Shopping Center has started.

The NCSC Awards is handed out annually to the industries best achievements during the year. The winner of the NCSC Norway Best Shopping Center of the year also automatically enter into the NCSC Nordic competition, Best Nordic Shopping Center 2017. Should your centre try out this year, or do you know one that should join the competition? The prize ceremony NCSC Norway Awards will be held at Scandic Hotel Fornebu (Oslo) on the 20th of October during the annual Kjøpesenterkonferansen (shopping center conference). The event will be held in Norwegian.

 

NCSC Norway:

ER DU STOLT AV DITT SENTER
eller vet om noen som burde være det?

Helt siden 1993 har NCSC Norge (tidligere Kjøpesenterforeningen) kåret “Årets Kjøpesenter”.  Formålet med konkurransen er å kåre en vinner som det siste året har gjort tiltak som er enestående og nyskapende for bransjen på ett eller flere områder innenfor kjøpesenterdrift. Alle kjøpesentre i Norge er hjertelig velkommen til å delta. Både store og små sentre kan bli «Årets Kjøpesenter». Prisen deles ut på Scandic Hotel Fornebu torsdag 20. oktober under årets store Awardshow i anledning Kjøpesenterkonferansen 2016.

Kriterier
Kriteriet er at senteret i løpet av de siste 12 måneder har på ett eller flere områder har gjort noe som er enestående og nyskapende, eller som er gjort på en mer framragende måte enn andre har gjort det.
Kjøpesenteret skal ha vært i drift i min. 18 måneder for å kunne vurderes. Ombygginger/rehabilitering skal ha fungert i minimum 6 måneder for at senteret skal kunne vurderes.
Prisen kan deles ut til alle Norges kjøpesentre og kan vinnes flere ganger.

Kundeundersøkelse
Det vil bli gjennomført en kundeundersøkelse for sentre som søker hvor vi ber kundene gradere følgende forhold: utvalg av forretninger, servicegrad, serveringssteder, renhold, åpningstider, skilting, klima, trygghet, utseende, parkering, aktiviteter, annonsering / markedsføring, tilgjengelighet. Denne undersøkelsen vil bli benyttet som et verktøy for juryen og teller 20% i juryvurderingen. Undersøkelsen vil bli gjort tilgjengelig for senteret det gjelder.

Søknadsfrist
Send inn skjemaet i dag, og senest innen 31. juli. Juryen vil be om utfyllende informasjon ved behov. Alle som blir nominert vil få besøk av juryen, og få anledning til å presentere seg og sitt senteret. Dette vil foregå i månedsskiftet august/september.

Påmeldingsskjema
For å melde på ditt senter ber vi deg vennligst fylle ut Påmeldingsskjema Årets Kjøpesenter 2016.

Følgende sentre har mottatt prisen tidligere:
2015 Strømmen Storsenter, Strømmen
Nominerte: Tista senter i Halden og Sartor Storsenter på Sartor
2014 Vestkanten Storsenter, Bergen
Nominerte: Strømmen Storsenter på Strømmen og Sirkus Shopping i Trondheim
2013 Gulskogen Senter, Drammen
Nominerte: Sirkus Shopping, Kremmertorget på Elverum
2012 Storo Storsenter, Oslo
Nominerte: Holmen Senter og Lambertseter Senter
2011 Amfi Alta, Alta
Nominerte: CC Vest og Gulskogen
2010 Sandvika Storsenter, Sandvika
Nominerte: Kolbotn Torg og Trondheim Torg
2009 Oslo City, Oslo
2008 Herkules, Skien
2006 CC Gjøvik, Gjøvik
2005 Sartor Senter, Bergen
2004 CC Vest, Oslo
2003 Amfi Narvik, Narvik
2002 Oslo City, Oslo
2001 Amanda Storsenter, Haugesund
2000 Byporten Shopping, Oslo
1999 Strømmen Storsenter, Oslo
1998 Trondheim Torg, Trondheim
1997 Ski Storsenter, Ski
1996 Galleriet, Bergen
1995 Meyer-Senteret, Mo i Rana
1994 Sandvika Storsenter, Bærum
1993 City Syd, Trondheim
* 2007 utgikk pga omdefinering av prisen

Strømmen_logovegg

 

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]