NCSC Denmark Awards 2015

NCSC Denmark Awards 2015 Gala dinner will be held on the 22nd of October at Tivoli Congress Center in Copenhagen. The Best Danish Shopping Center 2015 will be announced. The evening will be held in Danish.

NCSC Denmark:

Danmarks Bedste Shoppingcenter 2015

Konkurrencen Danmark Bedste Shoppingcenter 2015 og shoppingcentrenes store festdag. Konkurrencens fokus er at finde frem til de centerledere/ ejere/ forvaltere der hele tiden forbedrer sit center og er med til at udvikle branchen.

Måske er dit center Danmark Bedste Shoppingcenter 2015?

Danmarks Bedste Shoppingcenter i gruppen >25.000 kvadratmeter bliver automatisk Danmarks kandidat i konkurrencen Nordens Bedste Shoppingcenter 2016. Vinderen i gruppen <25.000 kvadratmeter bliver Danmarks repræsentant ved Nordens Bedste Shoppingcenter 2017.

Bedømmelsesgrundlag:
Kåringen sker på baggrund af dels 100 stopinterviews med stamkunder i hvert af de deltagende shoppingcentre. Derudover skal de enkelte deltagere besvare et spørgeskema om forskellige forhold i centret, som efterfølgende skal bedømmes af en jury.

Jyruen vil aflægge besøg blandt de 3 bedst placerede centre i hver størrelseskategori forud for den endelige afgørelse af, hvem der bliver Danmarks Bedste Shoppingcenter 2015.

Tilmelding og Gebyr
Deltagelse i konkurrencen kræver en tilmelding fra det enkelte shoppingcenter.

Gebyret for deltagelse i konkurrencen udgør DKK. 8.900 excl. Moms

Gebyret dækker – udover selve deltagelse i konkurrencen – rapporten med resultater fra alle deltagende centre samt deltagelse for 1 person i prisoverrækkelsen d. 22. oktober 2015 og den efterfølgende middag.

Ekstra deltagere koster DKK. 1.800 excl. moms pr. person.

Du kan tilmelde dig hos ICP A/S på 39620433 eller send en mail Louise Tarp: LT@icp.dk

Prisuddeling
Selve prisuddelingen finder sted på Tivoli Hotel & Congress Center i København.
D. 22. oktober kl. 15.00-21.00

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]