Nominate Finland’s Best Shopping Center 2015

It’s time to nominate Finland’s Best Shopping Center 2015. The prize ceremony will be held in Helsinki on the 20th of October during the NCSC Finland Awards.

NCSC Finland:

ONKO SINUN KESKUKSESI VUODEN PARAS KAUPPAKESKUS SUOMESSA 2015 JA POHJOISMAISSA VUONNA 2016?
Tänä vuonna Ruotsin Täby Centrum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi NCSC:n Nordic Shoppingcenter of the Year kilpailussa Helsingin Finlandian talolla. Nyt on aika ilmoittautua Suomen alkukilpailuun 2015 – Tervetuloa kilpailemaan!

Kilpailun ideana on kannustaa kauppakeskusjohtaja/omistaja/manageri kehittämään kauppakeskustaan siten, että samalla koko kauppakeskustoimiala kehittyy. Suomen alkukilpailun voittaja edustaa Suomea NCSC:n Nordic Shoppingcenter of the Year 2016 – kilpailussa.

– Onko keskuksessanne luotu uutta kuluneen 18 kuukauden aikana,
suurta tai pientä?
– Onko teillä näyttöä hyvästä ja vakaasta taloudellisesta kehityksestä?
– Merkittäviä ympäristötekoja?
– Ammattitaitoista kauppakeskusjohtamista?
– Erinomaista markkinointia?
– Täydellinen vuokralaismix?

Vai onko keskuksenne yksinkertaisesti kaiken kaikkiaan niin hyvä, että se voisi olla Suomen tai peräti Pohjoismaiden paras kauppakeskus? Kilpailu on tarkoitettu kaikille. Tarvitaan vain hyvin toimiva keskus. Osallistuakseen uuden keskuksen avauksesta on oltava vähintään 18 kuukautta, jotta taloudellinen kehitys pystytään toteamaan. Uudistetun keskuksen on oltava auki vähintään 6 kuukautta uudistuksen tai peruskorjauksen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN
Täytä liitteenä oleva lomake huolellisesti. Liitä mukaan yhteensä 6 edustavaa valokuvaa keskuksen sisältä ja ulkoa sekä halutessasi PowerPoint-esitys esim. markkinointiaineistostanne. Tuo selkeästi esille se, mikä juuri Sinun keskuksessasi on erityistä. Toimita aineisto viimeistään 24.6 2015 mennessä joko sähköpostiosoitteeseen: info@ncsc.se otsikolla NCSC Finland tai postitse Nordic Council of Shopping Centers, Slöjdgatan 9, 111 57 Stockholm, Ruotsi.

Ilmoittautumislomake, Registration_info Finland_2015

ARVIONINTIKRITERIT

A) Arvioinnin peruskriteerit

1. Taloudellinen menestys
2. Markkinointi, strategia
3. Yhteiskunnallinen aktiivisuus
4. Ympäristöasiat
5. Kauppakeskusjohtaminen
6. Arkkitehtuuri
7. Vuokralaiset

B) Strategiset kriteerit Tuomaristo arvioi kokonaisvaltaisesti keskuksen toimintaa rakennus- ja käynnistysvaiheesta toimintavaiheeseen ja erityisesti sitä, vastaako toiminta keskuksen omistajien visiota ja heidän määrittelemää strategiaa. Tarkastelua tehdään kaikkien perusstrategiassa määriteltyjen osa-alueiden näkökulmasta. Keskus ei voi voittaa kilpailua pelkästään täyttämällä strategiset kriteerit. Näiden kriteerien arvioinnilla pelkästään ei suljeta yhtäkään keskusta pois, olipa keskus suuri tai pieni, uusi tai vanha.

C) Innovatiivisuuteen liittyvät kriteerit Tuomaristo arvostaa erityisesti uusia ja innovatiivista kehittämistoimenpiteitä kilpailuun osallistuvissa kauppakeskuksissa siten, että sillä on myös positiivinen vaikutus toimialan ja sen kehitykseen. Täällä seikalla on olennainen merkitys voittajan valintaan.

VOITTAJAN VALINTA JA OSALLISTUMISMAKSU
Tuomaristo valitsee Suomen alkukilpailun voittajan toimitetun aineiston ja edellä kuvattujen kriteerien perusteella. Tarvittaessa tuomaristo vierailee enintään kolmessa parhaaksi arvioidussa keskuksessa saadakseen yksityiskohtaisempaa tietoa kunkin keskuksen toiminnasta. Suomen alkukilpailun voittaja julkistetaan 20. lokakuuta 2015 Ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Lue lisää tästä

Kilpailuun osallistumisesta peritään kauppakeskukselta 1000 €:n osallistumismaksu, joka kattaa kauppakeskuksissa toteutettavan asiakastutkimuksen kulut. NCSC tekee asiakaskyselyn kilpailuun ilmoitetuissa keskuksissa.

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]