NCSC Finland Awards 2015

NCSC Finland Awards 2015 Gala dinner will be held on the 20th of October at Restaurant Sipuli in Helsinki. The Best Finnish Shopping Center 2015 will be announced. The evening will be held in Finnish.

NCSC Finland:

NCSC Finland Awards – Suomen paras kauppakeskus kilpailu 2015

NCSC:n Suomen paras kauppakeskus -kilpailu ja gaalailta järjestetään Helsingissä 20. lokakuuta 2015 Ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Gaalan aikana on luvassa juhlaillallinen, viihdettä ja Suomen parhaan kauppakeskuksen julkistaminen. Illan juontajana toimii YLE:n uutistoimittaja Piia Pasanen.

Tämä on uusi kohtaamispaikka Suomen kaupan ja kiinteistöalan ammattilaisille – tule inspiroitumaan ja viettämään juhlallista iltaa!

Päivämäärä: Tiistai 20. lokakuuta. Alkumalja tarjotaan klo 18.30 ja illallinen alkaa klo 19.30
Paikka: Ravintola Sipuli, Talvipuutarha
Pukukoodi: Tumma puku
Hinta: NCSC-jäsenet 195€, ei-jäsenille hinta on 250€

Suomen paras kauppakeskus kilpailun ehdokkaat ovat:

porin puuvilla_webPorin Puuvilla, Pori

Matkus_webMatkus Shopping Center, Kuopio

ItisKauppakeskus Itis, Helsinki

Ilmoittautuminen on sitova, mutta se on siirrettävissä toiselle henkilölle. Varaamme mahdollisuuden ohjelmamuutoksiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Suomen Kauppakeskusyhdistys järjestää päiväseminaarin Helsingissä, jossa teemana on markkinointi- ja kuluttajatarpeiden muutos digitaalisessa maailmassa. Tänä vuona vieraillee mm. Ruotsin vuoden puhujaksi valittu, tulevaisuuden tutkija Stefan Hyttfors.

Kannattaa osallistua! Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Kauppakeskusliiketoiminnan seminaari 20.10.2015

Premium Partner:

Event Partners:
65743_Citycon_BlackBar_RGB

Eventspartners

 

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]