NCSC Awards Norway – Winners

During the Norwegian Shopping Center Conference in Oslo October 23rd, the stage was set for NCSC Awards Norway, where the best concepts in the shopping center industry were honored.
Below is the presentation of the winners.

 

Best Norwegian Shopping Center of The Year 2014 
Best Norwegian Shopping Center of the Year 2014, is Norway’s contribution to the Nordic shopping center competition, NCSC Award – Best Nordic Shopping Center of the Year 2015.

Best Norwegian Retail Chain 2014 

Best Norwegian Operations Team 2014 

Best Norwegian Shopping Center  Campaign 2014

Best Norwegian Shopping Center Idea 2014 

 

For more information about the winners, please visit our pressroom

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]