Köpcentrum & Butiker with NCSC Sweden Awards

One-day seminar, October 16 in Stockholm, which continues with NCSC Sweden Awards 2014 and Gala dinner including award ceremony for the shopping center industry’s best performances this year. The seminar and award ceremony will be held in Swedish only.

NCSC Sweden:
Växande e-handel och krisande cityhandel är allvarliga hot mot de traditionella fysiska butikerna. Men det finns trender som pekar i motsatt riktning – fysisk och digital handel kan kombineras och kommersen i städerna kan vitaliseras. Vi har samlat de främsta experterna och profilerna för att ta tempen på läget och de senaste trenderna. Det gör seminariet till ett av årets viktigaste för handlare och fastighetsägare. Dagen har varit fullsatt åtta år i följd, så säkra Din plats redan idag!

Dagen leds av den populära moderatorn Lydia Capolicchio.
Missa inte! Magnus Lindqvist, en av världens mest eftertraktade och uppskattade framtidsspanare, går på djupet kring framtidens handel. Hans tes är att vi måste våga tänka nytt på riktigt – och förvänta även det oväntade.

När: 16 oktober
Seminarium: Registrering från kl.8.30. Programmet börjar kl.9-17, Vinterträdgården Grand Hôtel Stockholm.
Galamiddag med NCSC Awards: Cocktail från kl.17.00,  programmet börjar kl.18.30-01.00, Spegelsalen Grand Hôtel Stockholm.

 

Pris seminarium samt galakväll: 5.995:-/person för NCSC-medlemmar, 7.295:-/person för övriga.

Pris enbart seminarium: 4.450:-/person för NCSC-medlemmar, 5.450:-/person för övriga.

Pris enbart galakväll: 1.850:-/person för NCSC-medlemmar 2.450:-/person för övriga. Mängdrabatt: Vid anmälan av fler än tre personer från samma företag erhålls 20 procent rabatt på seminarieavgiften (ingen rabatt ges på delen som avser galakvällen).

NCSC samarbetar med Fastighetsvärlden under denna dag.
All anmälning sker till Fastighetsvärlden. Anmäl Dig direkt till seminariet och galakvällen, samt se uppdaterat program klicka här. Du kan också mejla kundtjanst@fastighetsvarlden.se. Eller ringa på 08-631 90 25.

NCSC-national-shopping-center-of-the-year

Galakväll med utdelning av NCSC Sweden Awards
En helkväll som inleds med cocktail och en trerätters galamiddag med underhållning. Detta följs av NCSC Sweden Awards, DJ Jack Mörner och branschmingel.

Konferencier och underhållare är John Houdi (foto Micael Engström).

john.houdi.2012-1_60

NCSC Sweden Awards inkluderar kategorierna:

  • Bästa Svenska Köpcentrum
  • Bästa Svenska Hyresgästkoncept
  • Bästa Svenska Hyresvärd
  • Bästa Svenska Konsult
  • Bästa Svenska Centrumledare

För hela programmet och anmälan klicka här.
Varmt välkomna!

Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]