Väla Center is the Best Nordic Shopping Center 2013

The winner of NCSC Nordic Awards 2013 was announced during a prize ceremony held April 17th at Stockholm Waterfront Congress Centre, as a part of the ICSC European Conference. Väla Center in Helsingborg, Sweden, is the Nordic Shopping Center of the Year 2013!

Center Manager Niklas Blonér, Väla Centrum, and Jenny Nilsson, Diligentia, received the prestigious prize from the Nordic Shopping Center industry. Photo Stephanie Wiegner.

NCSC Nordic Awards – Four centers are competing to get the honor of being the number one center in Scandinavia. Each center is already the national winner. The criteria’s are the same as in the national competitions. A Nordic jury visited all the nominated centers before they announced the winner.

The nominated centers were: Kamppi Center in Finland, Rødovre Centrum in Denmark, Storo Storsenter in Norway and Väla Center in Sweden.

Jury for NCSC Awards 2012/13:
Harri Nikulainen, Innovarch
Marianne Christensen, Steen & Strøm DK
Pia Hvalgren, Lindex
Torgeir Sølsnes, Trondheim Chamber of Commerce

NCSC Nordic Award Sponsors 2013:

74652_Citycon_25_vuotisjuhlamerkki_CMYK.inddIkano_Försäkring_Logo_CMYK
Report: Swedish Shopping Centers 2017

HUI Reserach and NCSC now launch “Swedish Shopping Centers 2017”, which will be the first of an annual recurring report on the same theme. NCSC Sverige Svenska Köpcentrum 2017 är den första utgåvan av en ny rapport som syftar till att beskriva marknaden för köpcentrum och handelsområden i Sverige. När utvecklingen summerades för 2016 stod […]

NCSC Norway Awards Winners 2018

Congratulations AMFI Kanebogen, winner of the best Norwegian Shopping Center 2018! The winner was announced on the evening on October 18 during Kjopesenterkonferansen in Oslo. Read more about the winner here

Seminar: Svenska Köpcentrum 2018

HUI Research and NCSC launches “Svenska Köpcentrum 2018”, which will be the second of an annual recurring report on the same theme. The report will be launched at a breakfast seminar on 9 November. NCSC Sverige: HUI Research och NCSC lanserar rapporten Svenska Köpcentrum 2018 Diskussionerna om vart handeln är på väg har förmodligen aldrig varit […]